ERC customer contact [Belgium]


 

ERC customer contact

Functional area: Supply Chain/Logistics
Country: Belgium
City: Willebroek
Company name: EDMAC Europe N.V.
Date of posting: Nov 10, 2023

Our solutions are a key part of most industries - electronics, medical research, renewable energy, food production, infrastructure and many more. Working with us means working with the latest technologies and groundbreaking, sustainable innovations.

Join us on our journey for a better tomorrow.


Binnen OriginAir beweegt er wat. Niet alleen figuurlijk, maar ook zeker letterlijk. Afgewerkte schroefelementen die naar een klant moeten vertrekken, inkomende goederen die een inspectie moeten ondergaan, techniekers die wachten op de juiste stukken om hun project verder af te werken, een truck die dat dringend order met een machine van 4 ton nog komt ophalen voor een klant in Zweden, of net eentje die een machine komt afleveren die we een tweede leven gaan schenken, elke dag weer zijn er heel wat logistieke bewegingen nodig om ons bedrijf draaiende te houden.


Wat verwachten we

Hou jij ervan om in een divers team te werken waar je heel wat verantwoordelijkheid krijgt? Waar initiatief wordt aangemoedigd, en waar nauwkeurig werk een must is? Ben je ook steeds op zoek naar een betere/snellere/goedkopere manier om je werk te doen? Onze organisatie is nog volop in beweging, dus we verwachten van jou flexibiliteit en aanpassingsvermogen.

  • Taken:

    • Verwerken van klanten orders in ons ERP systeeù

    • Communicatie naar klant over levertijden en pro-actief communiceren in geval van mogelijke issues

    • Verwerken van productie orders in systeem

    • Basis stock beheer

    • Bestellingen van onderdelen en transporten

    • Plannen van leveringen naar klanten

    • Overleggen met techniekers in werkplaats over prioriteiten


  • Engels is een must

  • Ervaring met order planning/ in rol van customer contact is een plus

  • Ervaring met een ERP systeem is een voordeel

  • Iemand die initiatief neemt en vooruit kijkt

  • Nauwkeurig werken is een must


Hou je van afwisselend werk , ben je bereid om bij leren en zie je jezelf deel uitmaken van een toffe groep collega’s, dan zouden wij graag meer van je horen!

Wij zijn wij?

OriginAir is een deel van de Atlas Copco groep, en daar zijn we trots op. Binnen de groep zijn wij een kleine enititeit in volle expansie, waar iedereen nog iedereen kent, en waar een dynamische werksfeer heerst.

Atlas Copco is Zweeds bedrijf, waarvan de wereldwijde hoofdzetel van haar compressoractiviteiten in Wilrijk is gevestigd. Toch blijft de menselijke Zweedse cultuur door onze aderen stromen, zoals ook door die van 38.000 collega’s in meer dan 90 landen over heel de wereld.

Zoek je een bedrijf met een zeer familiale cultuur en een warm respect voor elk individu, dat streeft naar een sterke diversiteit zoals we die in onze maatschappij vinden? We hechten veel belang aan onze klanten, het milieu, maar toch in de eerste plaats aan onze eigen mensen. Zo zorgen we voor een stimulerende omgeving waarin je dagelijks je competenties verder kan ontwikkelen op je eigen tempo en op basis van je eigen ervaring.


Diverse by nature and inclusive by choice
Bright ideas come from all of us. The more unique perspectives we embrace, the more innovative we are. Together we build a culture where difference is valued and we share a deep sense of purpose and belonging.

$ads={2}


 

.

$ads={1}

Post a Comment

Previous Post Next Post

Sponsored Ads

نموذج الاتصال