Sairaanhoitaja [Finland]


 
Lääkärikeskus Uusikaupunki
23.8.2023
kokoaikainen
Lisätietoja
Uusikaupunki, Koulukatu
Hae paikkaa

Mehiläinen Uusikaupunki
View larger map

Keyboard shortcuts
Map data ©2023
Terms of Use
Report a map error

Jokainen meistä mehiläisistä on erilainen. Yksi asia kuitenkin yhdistää meitä kaikkia –meillä on elämä tehtävänä. Jos tunnet samoin, tule meille töihin.

Mehiläisellä pääset tekemään merkityksellistä työtä huippuammattilaisten keskellä - laatu edellä. Pääset toteuttamaan erinomaisia asiakaskokemuksia kasvavassa ja kehittyvässä organisaatiossa, joka on toiminut alan edelläkävijänä jo yli 100 vuoden ajan.

Haemme sairaanhoitajaa vakituiseen työsuhteeseen Mehiläisen Uudenkaupungin lääkärikeskukseen.

Elämä tehtävänä - Sairaanhoitaja - YouTube

Tule tekemään sairaanhoitajan työtä ainutlaatuiseen ja mielenkiintoiseen työympäristöön.

Työnkuva on monipuolinen ja muuttuva, ja siihen kuuluu lääkärikeskuksen eri toimintoja, esim. itsenäistä vastaanottoa, avustamista toimenpiteissä, laboratorion näytteenottoa sekä ajanvaraus-ja asiakaspalvelutyötä. Hoitajan rooli on meillä hyvin tärkeä ja vastuullinen, ja työyhteisön jäsenet toimivat tasavertaisina työkavereina. Tässä työssä tarvitset hyvää kliinistä osaamista, erinomaisia asiakaspalvelutaitoja, reipasta asennetta, avarakatseisuutta ja tiimihenkeä sekä kykyä sietää painetta ja keskeneräisyyttä. Kokemus vastaavista työtehtävistä on eduksesi, mutta perehdytämme sinut työhösi hyvin ja saat koko mukavan työyhteisömme tuen.

Mehiläisenä saat ison työnantajan henkilöstöedut, kuten liikuntasaldon, työterveyshuollon ja mahdollisuuden osallistua säännöllisesti täydennyskoulutuksiin. Olemme joustava työnantaja, joka tarkoittaa meille sitä, että haluamme että työ ja vapaa-aika on hyvin yhdistettävissä ja työntekijät saavat vaikuttaa itse työskentelyyn. Meillä työn tekeminen saa olla hauskaa ja arvostamme asioiden eteenpäin viemistä ja meillä jokainen vaikuttaa yksikön toimintaan.

Meillä Mehiläisen lääkärikeskuksissa jokaista työntekijää arvostetaan ja työtoverisi ovat aina valmiita auttamaan. Tiimimme on iloinen, dynaaminen ja puhallamme yhteen hiileen. Nyt on tarjolla haastava, mielenkiintoinen ja monipuolinen työ.

Ennen työsuhteen alkua sinulla tulee olla tartuntatautilain 48 pykälän mukainen soveltuvuus. Toivomme, että sinulla on myös LOVE: t suoritettuna, mutta ne on myös mahdollista suorittaa meillä heti työn alkaessa. Kielitaito suomi ja englanti.

Hae tehtävää viimeistään 14.09.2023 mennessä, mutta käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Paikka voidaan täyttää myös heti sopivan tekijän löytyessä. Tiimimme odottaa jo yhteydenottoasi!

Lisätietoja tehtävästä antaa: Palvelupäällikkö Peter Hägg, 050-3767943, peter.hagg@mehilainen.fi

Kun joukko lääkäreitä vuonna 1909 perusti Mehiläisen, heidän tavoitteenaan oli luoda parempaa terveyttä ja hyvinvointia Suomeen. Me mehiläiset jatkamme samaa työtä tänäänkin. Jos tunnet samoin, tule meille töihin. Meillä on elämä tehtävänä.

$ads={2}


 

.

$ads={1}

Post a Comment

Previous Post Next Post

Sponsored Ads

نموذج الاتصال